Home » Roedelgenoten » Nanook

 

Hulk von Heidesee

Roepnaam: Nanook

Reu

Geboortedatum: 22-01-2012

Vachtkleur: zwart/bruin

Vader: Candor vom Kranich's Hof

Moeder: Xenia vom Heidesee

 

Nanook is onze shetland pony. Hij is een enorme hond, maar zo zacht als een lammetje. Als hij eens zou weten hoe sterk hij is.....dan zou hij niet onderaan de roedel staan. Maar zo zie je maar, het gaat niet om lichamelijke kracht, maar geestelijke overtuiging. Nu hij 6 jaar is wordt hij eindelijk wat manser. Maar een echte leider zal het nooit worden, daar heeft hij de ambities niet voor.

Nanook was 12 weken toen ik hem ophaalde. In zijn eentje achter gebleven bij mama. Waarom? Geen idee. Het moment dat ie me zag, hadden we direct een klik. Wat een geweldige uitstraling had deze pup. Pup is hij in zijn beleving nog steeds, alleen zijn formaat past hier niet meer zo bij.

Nanook is een enorme knuffelbeer, maar vergeet nog wel eens dat hij gigantisch is. Met zijn 50 kilo kan hij best op schoot, vindt hij zelf. Nanook is een prachtige verschijning en dol op mensen. Ballen zijn zijn favoriet, en dan vooral die van de Action waar je het binnenballetje uit kunt slopen :-). Helaas is Nanook gecastreerd toen we tijdelijk waren gestopt met onze kennel. Nog steeds erg veel spijt van. Hij had voor mooie nakomelingen kunnen zorgen. Neemt niet weg dat hij een waardevolle aanvulling voor de roedel is. Want zeg nou zelf......speelgoed moet om de zoveel tijd vernieuwd worden toch?